"Fish-date" med Linda fra Rask Models

Min gode venninne Linda også kjent fra Rask Models og "Glamourjentene" på TV Norge....har snakket om det lenge. Ja. Vi har planlagt dette siden før juletider faktisk. Og like lenge har vi gledet oss.

Etter å ha ringt, og sms'et, og facebookmeldt hverandre frem og tilbake i evigheter, fikk vi endelig til å møtes igjen. Og vi har virkelig prøvd å få til dette en del ganger nå. Så...det var veldig koselig å se og snakke med henne igjen. Vi har nemlig hatt en "fish-date" idag. Vi begge er fra NordNorge, men denne gangen hadde hun ikke fått med seg fisk ned til tigerstaden, så, snill som jeg er tok jeg selvfølgelig med litt til henne fra da jeg var hjemme i julen.

Mammas kjæreste, Hermod er en utrolig snill kar han også, og han fisker litt innimellom, og har som oftest fryseren full av godsaker. At han drar et par kveiter på 60-120 kilo om dagen er ikke uvanlig, så det skulle jo bare mangle at vi kan dele litt =) Så...Linda kom på studioet og fikk overlevert både Steinbit- og Kveitefileter. I kveld blir det altså skikkelig namnam til middag =) Og for dere som liker outfits: Tee'n min er fra Johnny Leave Home! Takk Lilia & Kimhye. Jeg tror faktisk det står OSLO på skjorta, uten å ha sjekket skikkelig nøye, men jeg liker den uansett! Hjelmen har jeg stjælt! Haha, bare tuller såklart. Fant den i et butikkvindu i sentrum...og var solgt øyeblikkelig. 500 spenn. Worth every dime!

Da Linda og jeg stod og snakket på studioet, og pakket ut fisken som enda var frossen og lå inpakket i avispapir og plast...spurte selvfølgelig Viktor (Bboy Victorious) om hva som var inpakket (fortsatt i plast ytterst)....og om det var noe som man pleide å gi til de man var forelsket i. Hehe Kimhye, Linda og jeg måtte le litt. Han er så vittig den karen.

Vel...for å gi det helt ærlige svaret...så er det jo faktisk noe man KAN gi til de man er forelsket i.
Jeg vil ikke anbefale det som aller første overraskelses-gave, men alikevel, tanken ville vært god.
Av å spise fisk blir man nemlig sunn og frisk. Og det vet både Linda og jeg.
Uansett...jeg måtte jo svare slik sannheten er, at Linda og jeg har vært venner i mange år, og det har aldri vært noen forelskelse i bildet. Det har vært vennskapelig & noen ganger jobb- eller showrelatert.
Linda er nemlig ikke bare vakker utenpå. Hun er utrolig flink & snill, og faktisk enda søtere på innsiden. Så - nok om den saken, vi hadde vår fish-date, og tiden viser når vi møtes igjen. Uansett var det kos.

Og...til alle som lurer på om Viktor alltid er like vittig - så er svaret JA. Ett bittelite eksempel: Han spurte meg tidligere idag om jeg hadde fått hunden min? En hvit liten boxervalp-tispe. Jeg sa nei. Han spurte når jeg fikk den. Jeg svarte, ca 15.mars. Så spør han meg.....og ser på meg....som om jeg allerede vet svaret....."Er det en mandag?".
Haha - ser jeg ut som en kalender?
Nei...men...det ER faktisk en mandag, og grunnen til at han spurte var egentlig at fordi mandager pleier han ikke være her....og han VIL VIRKELIG være her første gang jeg tar valpen med på studioet.

Viktor er forresten konge....bare vent å se på breake-videoene jeg skal legge ut fra ROOTS....senere idag, eller i morgen. Velvel, nå må jeg snart stenge studioet, og komme meg hjem og sove litt, siden...dere som leser bloggen min vet at jeg sover svært lite, svært sjelden, og jobber totalt motsatt, så...idag blir det tidlig kveld. Kl 22 er jeg i seng. Natta.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits